Huer i uld fra Coffee Beanies

Coffee Beanies er varme huer i uld

Her på siden finder du de lækre strikkede huer fra Coffee Beanies.
Huerne er i merino- og alpacauld (82% er bionedbrydeligt uld og 18% er recycled polyamid) og derfor både meget varme og ikke mindst bløde at have på.
Alle huer bliver desuden kvalitetstjekket inden de sendes afsted til dig.

Strikkede huer i mange farver

Huerne fås i alt fra pang farver til mere douchede samt jord farver. På siden her finder du f.eks. en lyserød hue, en grøn hue, en marine blå og mere støvet blå farve. Mangler du en af Coffee Beanies farver? Skriv blot til mig her, så kan den hentes hjem samme dag og sendes dagen efter.

Smukke huer i dansk design

Det er danske Aimee der ejer firmaet Coffee Beanies. Hun har teamet op med dygtige danske designere for at lave et design, der passer ind i den nordiske kultur, stil og klima. Det er en slow-fashion, minimalistisk hue med lang levetid – en hue man har i rigtig mange år.

Huerne støtter et godt formål

Huerne er strikket af kvindelige kaffebønder i Burundi.
Aimee, der ejer Coffee Beanies, tilbyder strikkerne “work as the solution”.
Hun sørger for at oplære kvinderne i at håndstrikke og forærer derefter både pinde og højkvalitetsuld, så huerne kan laves og bønderne ikke selv skal have penge op af lommen og derved side med en risiko.
Slutteligt opkøber Coffee Beanies alt det kvinderne laver, uanset mængde! Det betyder, at kvinderne selv vælger, hvor meget de ønsker at arbejde samt i hvilke perioder.

Coffee Beanies aflønner til levelønninger, hvilket også er med til at sikre et værdigt liv for de mange kvinder og deres familier.