Computertasker og arbejdstasker til damer

Læder arbejdstasker til kvinder

Det kan være svært at definere hvad en arbejdstaske til kvinder egentlig er, hvordan den skal se ud, og hvad den præcist skal indeholde, da vi alle har forskellige behov og ønsker til vores arbejdstaske. Af samme årsag kan du på siden her finde et udvalg af forskellige typer af læder arbejdstasker.

Jeg har prioriteret at vise jer arbejdstasker, der er større end en typisk crossover taske men samtidig mindre end en weekendtaske. Samtidig har jeg valgt nogle læder tasker der har et enkelt dansk design, så de kan bruges igennem mange år – og heldigvis bliver læder tasker kun smukkere med tiden!

De fleste af taskerne er til damer, men nogle kan helt bestemt også bruges af mænd.
I en kvindes arbejdstaske skal der som minimum typisk være plads til en mappe/notesbog/bog, madpakke, andre nødvendigheder som f.eks. en vandflaske, sprit, briller mv. og ikke mindst en computer.

Computertaske til damer

Vi kommer ikke udenom at rigtig mange skal have plads til en computer i deres arbejdstaske – derfor rummer alle disse modeller en computer. Mine computertasker i læder til kvinder rummer alle en bærbar på 14” f.eks. en Macbook air, Macbook pro eller andre mærker – derudover rummer enkelte også en 15” computer. Disse specifikationer kan ses under den enkelte taske.

Inden jeg startede MicMic oplevede jeg, at det var svært at finde en flot computertaske til damer.
Min erfaring var at de ofte blev meget ”mørke” og rustikke, og på trods af, at de var rigtigt flotte, måtte jeg indse at de ikke talte til mig som kvinde. Derfor har jeg designet mere feminine computertasker i læder til damer, der både kan bruges som computertaske, men også kan bruges i fritiden og efter arbejde uden det nødvendigvis ligner, at det er arbejdstasken man har med under armen. Disse computer- og arbejdstasker er derfor rigtig gode ”all-around” hverdagstasker.

Er du i tvivl om din computer, iPad eller tablet passer til mine computertasker? Du er altid velkommen til at sende mig målene på din bærbare computer, så jeg kan dobbelttjekke for dig.
Skal du kun bruge arbejdstasken til for eksempel en iPad eller tablet, kan du også tage et kig på MicMics skuldertasker her.

Hvis du søger beskyttelse til din computer i form af et computer sleeve eller et cover, kan du finde MicMics computer sleeves lige her. Dette vil give ekstra ”padding” og beskytter din computer mod tryk, stød og skarpe genstande i din læder arbejdstaske.

Smart og enkel arbejdstaske i læder

Alle computertaskerne og arbejdstaskerne til hende har et enkelt, tidløst og klassisk design. Det betyder, at de aldrig går af mode og kan matches med mange outfits, stile og aldersgrupper.

Udover at fokusere på at designe arbejdstasker med et minimalistisk udtryk, har fokus også været på, at designe nogle tasker til computeren og arbejdet, der samtidig var praktiske. Nogle af taskerne har indvendigt for, i mens andre blot har skindets naturlige, smukke inderside – uanset har alle taskerne flere indvendige lommer. Disse kan bruges til computeropladeren, telefonen, nøgler eller andre småting, så de ikke roder rundt i bunden af tasken.

Derudover skal tasken naturligvis kunne bruges af både pendleren, cyklisten og chaufføren. Mine tasker har derfor lange remme så de kan bruges som crossover taske – eller stroppe så de kan komme på ryggen som en rygsæk eller over skulderen. Således har du dine hænder fri, hvis nødvendigt, under transporten. Flere af mine læder tasker har også aftagelige remme, så de kan bruges som en håndtaske, der giver et mere elegant og klassisk look.

Arbejdstaske til kvinder

Hos MicMic er alt syet i højt kvalitetslæder. Jeg arbejder med flere forskellige skindtyper, men fælles for dem alle er, at de kun bliver flottere med tiden. Hver taske vil udvikle sin egen patina, hvilket gør hver taske helt unik. En læder arbejdstaske kan derfor både holde igennem mange år og vil altid fremstå smuk.

Jeg anbefaler at man behandler MicMic tasker i skind med en imprægnering eller/og læderfedt.
En imprægnering vil gøre produktet mere afvisende overfor snavs, pletter og regn. Dette kan især være en god idé til mere sarte produkter og tasker i lyst skind. Læderfedt, eller læderbalsam, blødgør og plejer tasken. Det kan være rigtig godt at bruge, hvis læderet virker ”tørt” eller hvis arbejdstasken eller computertasken har fået flere overfladiske ridser, som man ønsker at reducere. Husk altid at teste på et diskret område først, da taskens udseende kan ændre sig en smule.

Mest populære arbejdstasker til damer

MicMics best sælgende tasker til arbejdet er Elba skuldertasken i brun læder samt Walawe læder rygsækken i brun.