Kopper

Håndlavede kopper fra danske Studio Aarhus

Disse fine kopper er håndlavet og designet Solveig Stilling. Studio Aarhus stræber efter at skabe et levende værksted, hvor drømme kan få frit løb. Tempoet er nede, når disse smukke kopper skabes i et lille værksted i Århus. Der lanceres ikke en ny kollektion hver måned, men når tiden er til det.

Solveigs ønske er, at hendes kopper får et nyt hjem, som vil bringe værdi, og som kan bruges i flere generationer.

Håndlavede keramik kopper 

Er du på udkig efter den perfekte kop til kaffen, så er disse keramik kopper lige noget for dig. 
Hos Studio Aarhus er Solveig Stilling designeren og arbejder indenfor materiale og objektdesign. Hun har en bachelor indenfor fashiondesign og en kandidat med speciale i overflade og tekstile fortællinger fra Kolding designskole.

Naturen har altid været en inspirationskilde for Solveig, når hun arbejder med overfladedesign og formgivning. 

Hos MicMic er jeg stolt af vores høje kvalitetsstandarder og vores engagement i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi tilbyder hurtig og pålidelig levering samt en fremragende kundeservice, der er tilgængelig for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Disse kopper er håndlavede, kan der forekomme mindre variationer i farve og glasur. Dette er helt normalt og påvirker hverken kvaliteten, det generelle udseende eller brugen af produktet dette er charmen ved en håndlavet kop.