Små skuldertasker

Små skuldertasker til damer

Små skuldertasker kan opfylde et rigtig godt hverdagsbehov. Ofte har man blot brug for en lille skuldertaske, når man skal ned at handle, med bussen, hjem til venner eller lignende. En lille skuldertaske vil rumme de basale nødvendigheder – og nogle af dem, også lidt mere.
Derfor er det rigtig godt med et udvalg af små skuldertasker hjemme på knagerækken.

Hos MicMic har jeg designet en række små skuldertasker, som jeg synes opfylder de behov man typisk har på farten. Udover et praktisk design, er alle mine tasker til damer designet i et minimalistisk, enkelt design.
Du finder dem alle på siden her.

En lille skuldertaske i læder

Alle taskerne er syet i høj kvalitets læder. Det betyder, at du er sikret en taske, der holder i mange år frem. Over tid vil skindet på skuldertaskerne typisk udvikle sig ved at få patina. Dette viser sig enten som mærker og “ridser” i læderet eller som en mørkere nuance i læderet på de små skuldertasker.

Skuldertaske med lynlås og lommer

Alle taskerne har mindst én lomme med lynlås og derudover mindst én åben lomme. Selvom taskerne på denne side er små, er der altså mulighed for opdeling af dine ejendele, så f.eks. mobilen og nøglerne ikke behøver dele samme rum.
Nogle af taskerne har brede remme i mens andre har lidt smallere remme – fælles for dem er dog, at de alle kan indstilles i længden. Typisk kan remmene blive meget lange.

Mest populære små skuldertasker til damer

Mine bedst sælgende små tasker er Siem bæltetasken samt Cala Millor tasken.