Små skuldertasker

Små skuldertasker til damer

Velkommen til min hjemmeside. Her finder du et bredt udvalg af af små skuldertasker i læder. Vores skuldertasker er ikke bare stilfulde og trendy. Da jeg designede disse, har jeg haft i tankerne, at de skulle opfylde dine behov som et moderne og modebevidst individ. Samtidig skulle taskerne være praktiske, så de kan bruges året rundt.
Uanset om du er på udkig efter en skuldertaske til hverdagsbrug eller til specielle lejligheder, er vi sikre på, at du vil finde noget, der passer til din smag og stil.

Små skuldertasker kan opfylde et rigtig godt hverdagsbehov. Ofte har man blot brug for en lille skuldertaske, når man skal ned at handle, med bussen, hjem til venner eller lignende. En lille skuldertaske vil rumme de basale nødvendigheder – og nogle af dem, også lidt mere.
Derfor er det rigtig godt med et udvalg af små skuldertasker hjemme på knagerækken.

Hos MicMic har jeg designet en række små skuldertasker, som jeg synes opfylder de behov man typisk har på farten. Udover et praktisk design, er alle mine tasker til damer designet i et minimalistisk, enkelt design.
Du finder dem alle på siden her.

En lille skuldertaske i læder

Vores små skuldertasker er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid og derfor en taske du har i mange år frem. MicMic lægger stor vægt på detaljerne. Køber du en lille skuldertaske hos MicMic, kan du forvente en taske af godt håndværk og med nøje udvalgte elementer. Vores sortiment omfatter forskellige stilarter, farver og mønstre, så du kan finde en skuldertaske, der passer til enhver lejlighed og enhver påklædning.

Alle taskerne er syet i høj kvalitets læder. Over tid vil skindet på de små skuldertasker typisk udvikle sig ved at få patina. Dette viser sig enten som mærker og “ridser” i læderet eller som en mørkere nuance i læderet på de små skuldertasker.

Skuldertaske med lynlås og lommer

Alle taskerne har mindst én lomme med lynlås og derudover mindst én åben lomme. Selvom taskerne på denne side er små, er der altså mulighed for opdeling af dine ejendele, så f.eks. mobilen og nøglerne ikke behøver dele samme rum.
Nogle af taskerne har brede remme i mens andre har lidt smallere remme – fælles for dem er dog, at de alle kan indstilles i længden. Typisk kan remmene blive meget lange.

Mest populære små skuldertasker til damer

Mine bedst sælgende små tasker er Siem bæltetasken samt Cala Millor tasken.

Uanset om du er på jagt efter en lille skuldertaske til at bære dine væsentlige ejendele eller til at peppe dit outfit op, er jeg sikker på, at du kan finde en taske i vores udvalg.
Kig også gerne i de øvrige kategorier på hjemmesiden, så du finder den skuldertaske, der passer bedst til netop dit behov.
Vi er sikre på, at du vil blive glad for en lædertaske fra MicMic.