Shopper tasker

Shopper tasker i læder

Jeg har designet nogle smukke shopper tasker i læder til kvinder, der opfylder en lang række behov. En shopper taske fra MicMic kan være Mabul shopper tasken eller Walawe shopperen, der også kan bruges som rygsæk.

Net taske med lynlås

Blandt mine shopper tasker er Mabul tasken i læder. Denne net taske med lynlås i toppen designede jeg som den første af mine net tilbage i 2017. Det er dog en sand klassiker i mine øjne!
Net tasken kom til, da jeg var træt af grimme poser og ødelagte net i bomuld! Jeg savnede en shopper, der var smuk, stilren og som naturligvis kunne holde igennem mange år.
Den første version af denne net taske, var dog uden lynlås i toppen (det havde mine andre net jo ikke?!), men jeg lærte heldigvis hurtigt, at der var stor efterspørgsel på en shopper med lynlås. Derfor fik jeg både designet en ny med lynlås i toppen samt et indvendigt rum med lynlås. Heri kan der f.eks. kan ligge en mobil, nøgler, en pung eller lignende mindre sager.

Shopper taske forklædt som rygsæk

Eller måske er det omvendt?
Walawe shopperen og rygsæk har et udseende der minder rigtig meget om en shopper taske, dog bruges den som rygsæk.

Denne skuldertaske i læder kom til verden omkring 2020. MicMic havde stor efterspørgsel efter en lædertaske med flere funktioner. Den første Walawe shopper taske var syet i blødere læder, men jeg lærte hurtigt, at det var smart at bruge en tykkere type læder. Dette var fordi det var mere slidstærkt og fordi tasken i højere grad bibeholdte den flotte form som en shopper.

I dag er tasken slidstærk og enkel og helt perfekt til farten, da man slipper for at have en taske hængene “løst” og kan have hænderne helt fri i mens “shopperen” sidder på ryggen.

Populære shopper tasker til arbejde

Shopper taskerne er blandt de mest populære arbejdstasker til kvinder.
De rummer alle en computer – helt op til 15″. Derudover har de alle en eller flere indvendige lommer. Sidst men bestemt ikke mindst, skal sådan en shopper taske kunne klare sig i det danske vejr. Det kan disse helt bestemt.
Det stærke læder på taskerne gør, at de blot får en rigtig smuk patina over tid, når de bliver udsat for alt slags vejr og brug.