Lækre accessories i læder af højeste kvalitet

Alle styles er syet på fair faciliteter i Etiopien og Indien.

Se alle styles

Jeres favoritter

VELKOMMEN TIL!

Mit navn er Michala og jeg står bag MicMic. Her finder du læder accessories som for eksempel crossover tasker, skuldertasker, computer sleeves, punge og nøgleringe.

MIN OPVÆKST

Måske har du bidt mærke i, at flere produkter er opkaldt efter områder i Cambodia? Det er fordi, jeg er opvokset i landet.
Selvom Cambodia engang var et af asiens mest magtfulde imperier, er det også et land der har været igennem borgerkrige, kolonitid og regimet De Røde Khmerer. Det har forhindret udvikling, hvilken er en af årsagerne til, at landet i dag er med stor forskel på rig og fattig – størstedelen udgøres af sidstnævnte. Det har jeg oplevet helt tæt på.

MICMICS MISSION

Med MicMic vil jeg derfor være med til at gøre en forskel for de mennesker, der ikke er ligeså privilegerede, som jeg selv. Jeg har derfor gjort mig umage for at finde ansvarlige leverandører. I dag bliver mine læder designs syet hos mine socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

Mine læder produkter er inspireret af den nordiske natur og gamle læder traditioner. Samtidig går styles fra MicMic ikke af mode – de er tidløse og designet til at holde igennem mange år.

MicMics mission er at designe minimalistiske produkter, der samtidig kan bidrage til at etablere flere fair arbejdspladser i sårbare lande, og derved skabe en stabil indkomst og et trygt miljø for flere.